PONOVNO PJEVA

Šuput se javila s odmora! Objavila fotku na kojoj pozira u prozirnoj haljini: Krenimo u istraživanje

Instagram
14.06.2021.
u 20:51

Sa suprugom i bebom, malenim Bloomom otišla je na odmor, a to je potvrdila i na društvenim mrežama. Objavila je fotku u kojoj pozira u prozirnoj čipkstoj haljini.

Pjevačica Maja Šuput krenula je raditi punom parom, no ubzo je ponovno morala uzeti predah. Name, sa suprugom i bebom, malenim Bloomom otišla je na odmor, a to je potvrdila i na društvenim mrežama. Objavila je fotku u kojoj pozira u prozirnoj čipkstoj haljini.  

''Nakon što sam Lijepu našu obišla milijardu puta uzduž i poprijeko, ovaj savršen otočić tek sad je došao na red. Pa krenimo u istraživanje...'' napisala je uz objavu, te otkrila da se nalazi na otoku Sveti Nikola u blizini Poreča.

Foto: Hrvatski hrvački savez

Podsjetimo, samo tri mjeseca nakon što je rodila Šuput se vratila pjevanju. Pjevačica je na Facebooku objavila fotografiju u svjetlucavoj haljini, a pokraj je napisala:  - Mama se vratila. Nitko sretniji od nas, vratili smo se poslu. Večeras ću skakati s lustera od sreće. 

Fanovi su joj čestitali na povratku, no bilo je i onih koji nisu bili zadovoljni činjenicom da se Maja tako brzo vratila poslu nakon poroda. 

- Hvala nebesima, samo nek' nam se vrati sve kako je bilo, svadbe, koncerti, sve. Maja uživaj u onom što voliš, a maleni ima i tatu i baku i sve je pod kontrolom, napisala je jedna obožavateljica.  

Inače, Maja Šuput nastupit će i na predstojećem "Jarun Open Airu" u Zagrebu. 

Na koncertu 2. srpnja osim nje pjevat će i Saša Matić. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije