TUŽNA ISPOVIJEST

Suzana Mančić: Probudila sam se u lokvi krvi, mislila sam da ću umrijeti

Tomislav Miletić/Pixsell
27.10.2017.
u 16:55

Voditeljica je u velikom i otvorenom intervju ispričala kako je izgubila tri bebe i to su joj bila najteža razdoblja u životu

Voditeljica i najpoznatija loto-djevojka Suzana Mančić u intimnoj ispovijesti za novo izdanje magazina Hello pričala je o najtežim životnim trenucima.  

– Prvu bebu izgubila sam odmah na početku, u trećem mjesecu trudnoće. Kad sam drugi put ostala trudna, već u drugom mjesecu trudnoće imala sam komplikacije i opet spontani pobačaj. Treću večer nakon kiretaže probudila sam se u lokvi krvi i mislila sam da ću umrijeti. Bila je to agonija. Bila sam u inozemstvu kada se to dogodilo i liječnik kojem su me odveli pitao me jesam li prekinula trudnoću, na što sam ja odgovorila da jesam. Tada je okrenuo ekran ultrazvuka prema meni i pokazao mi fetus, a ja sam odskočila od stola i krenule su mi suze. Bila sam trudna s  blizancima i drugi fetus preživio je kiretažu – ispričala je Suzana, a prenosi Blic.

Međutim, njezina sreća nije dugo potrajala jer je u četvrtom mjesecu izgubila i tu bebu. – Dijete sam izgubila u četvrtom mjesecu dok sam bila u Beogradu, bila sam u strašnim mukama. Posljednju bebu izgubila sam u šestom mjesecu trudnoće. Tada sam zapravo rodila, ali dijete nije preživjelo. Najstrašniji je trenutak bio kad su mi donijeli smrtovnicu i tražili da je potpišem – ispričala je Suzana. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?