NICOLE KIDMAN

Svi govore o ružičastoj haljini kraljice crvenih tepiha

Profimedia
12.01.2018.
u 18:18

Poznata po besprijekornom stilu na crvenom tepihu, holivudska diva Nicole Kidman sve je uspjela oduševiti izdanjem na prestižnoj dodjeli nagrada Critic's Choice. 

Nakon osvojenog Zlatnog globusa za glavnu ulogu u seriji HBO-a 'Male laži', australska diva Nicole Kidman u sezoni nagrada ne prestaje nizati priznanja. Na svečanoj dodjeli nagrada Critic's Choice održanoj u Santa Monici ponovno je slavila zahvaljujući ulozi Celeste Wright , bivše pravnice i supruge u hit seriji HBO-a, piše Tportal.hr. 

Poznata po besprijekornom stilu koji joj je s godinama priskrbio titulu kraljice crvenih tepiha, Nicole Kidman ni na novom izdanju dodjele nagrada Critic's Choice svojim modnim odabirom nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Nakon dominiranja na crvenom tepihu Zlatnih globusa u crnoj kreaciji Givenchyja iz kolekcije visoke mode okušala je sreću s modnom kućom Valentino odabravši upečatljivu ružičastu haljinu.

Zahvaljujući kreaciji u znaku tila, svjetlucajućih ukrasa i mnoštva volana, australska diva uspjela se istaknuti na prestižnoj dodjeli nagrada, ali i zaraditi usporedbe s Barbie.

Efektno izdanje stilizirala je decentnim dijamantnim nakitom, dok se po pitanju frizure odlučila za ispeglanu kosu na razdjeljak.

'Kad biram haljinu, uvijek razmišljam i o tome hoću li moći plesati. Ili barem se zanjihati. Oduvijek sam jako voljela modu. Ipak, nemojte misliti da sam tip-top dotjerana doma. Kad biram haljine za crveni tepih, najvažniji mi je kriterij to da se u njima dobro osjećam', izjavljuje Nicole koja je prošle godine proslavila 50. rođendan.

Zvijezda hvaljene serije 'Male laži' redovito se nalazi u samom vrhu lista najbolje odjevenih holivudskih glumica, a njezin je stil savršen spoj ženstvenosti i elegancije, na koji je teško ostati ravnodušan. Stoga ne čudi to da je modni kritičari obasipaju pohvalama hvaleći njezin besprijekoran osjećaj za stil.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije