OBJASNILA I ZAŠTO

Svi se čude Jeleni Đoković: Svojoj djeci radikalno zabranila nešto što svi obožavaju

jelena đoković
14.10.2021.
u 21:30
Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisača svijeta, Novaka Đokovića u posljednje vrijeme puni medijske stupce jer je rekla na koji način odgaja svoju djecu.
 
Naime, Stefana i Taru odlučila je odgajati bez batina.

‒ Moja djeca su prva generacija djece u našoj obitelji koja nikada nije dobila batine. Ja sam ih dobivala od svojih roditelja, moja majka prije mene, otac, moji baka i djed, Novakovi također. Stefan i Tara su prva generacija i vjerujem da će to što ne odgovaramo na greške i pogrešno tumačenje emocija nasiljem zaista promijeniti svijet. Smatram da je to jedan veliki kvantni skok u mijenjanju povijesti i budućnosti ‒ istaknula je Jelena prilikom jednog gostovanja na panelu „Budućnost je sad“.

No, osim toga, otkrila je i jedno nesvakidašnje pravilo. Na rođendanima više ne smiju gasiti svjećice na torti.

‒ Svi smo u kosovskim samostanima i crkvama palili svijeće za žive i pokojne, za zdravlje i mir. Svijeća je simbol nesebične žrtve, ona gori da bi drugima dala svjetlost i sjaj. Ona je simbol života i prosvjetljenja, otklanjanja strahova i mračnih misli iz našeg uma i srca i predavanju svjetlosti Boga. Kako smo onda usvojili tradiciju slavljenja rođenja života tako što gasimo svijeću na torti dok zamišljamo želju?! Zapitala sam se i poželjela da makar u svom domu promijenim taj običaj ‒ navela je Jelena i tako Stefana i Taru nadalje osudila na rođendane bez gašenja svjećica.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?