'PREKIPJELO JOJ JE'

Svi su čekali vjenčanje, a uslijedio je prekid! Glumica nakon 8 godina iznenada raskinula zaruke

Profimedia
31.10.2019.
u 13:15

Nakon osam godina veze i godinu dana zaruka glumica Meg Ryan prekinula je s Johnom Mellencampom.

Idok su svi s nestrpljenjem iščekivali datum vjenčanja glumica Meg Ryan šokirala je obožavatelje odlukom o raskidu zaruka s Johnom Mellencampom. Sada već bivši zaručnici zajedno su proveli osam godina, a njihov odnos već je i ranije bio na kušnji. Prvi puta razišli su se prije gotovo pet godina zbog njegove nevjere.

Meg mu je tada odlučila oprostiti preljub i prijeći preko svega, no ovog je puta, čini se, njihovoj ljubavi doista došao kraj. - Shvatila je da joj je ovaj put stvarno dosta. Prekipjelo joj je i prekinula je zaruke. Nije joj nimalo žao - otkrio je izvor blizak paru za US Weekly.

57-godišnja holivudska glumica i 11 godina stariji glazbenik romansu su započeli 2010. godine i to nakon što se John rastao od supruge Elaine Irwin. Ljubavnu idilu nakon nešto više od četiri zajedničkih godina prekinula je vijest o njegovoj nevjeri. Prkeinuli su zbog supermodela Christie Brinkley, no ni ta ljubav nije potrajala.



 

Nakon nepune tri godine slavna glumica i glazbenik ponovno su se sreli i među njima je opet zaiskrilo. Prije točno godinu dana pale su i zaruke, a umjesto vjenčanja sada je uslijedio prekid. Da se nešto događa u njihovom odnosu dalo se naslutiti u nekoliko navrata kada je Meg u javnosti snimljena bez zaručničkog prstena koji je sudeći prema svemu sama odlučila skinuti i sama nastaviti dalje kroz život. Što je uzrokovalo konačan krah ljubavi za sada nije poznato jer glavni akteri o njemu ne žele govoriti. Ipak, nagađa se da u svemu ima prste Johnova teška narav.

- Žene me mrze jer sam i dalje dijete. Često mijenjam raspoloženja i stalo se žalim - otkrio je svojevremeno Mellencamp iza kojeg su tri propala braka i zaruke s Ryan. Ona je pak s druge strane, prije Johna, deset godina bila u braku s Dennisom Quaidom.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije