'VOLIO BIH DA MI SE JAVI'

Tarik Filipović putem medija traži prijatelja iz Beograda s kojim se družio prije rata

19.04.2018.
u 08:33

- Imao sam tu prvu i ekskurzijsku ljubav koja se zvala isto kao supruga Slobodana Miloševića - Mira Marković - kroz smijeh je otkrio Tarik.

Voditelj i glumac Tarik Filipović otkrio je u intervjuu Kuriru kako se u Beograd zaljubio na prvi pogled, te kako je u glavni grad Srbije često dolazio prije rata. Spavao je kod prijatelja Slobodana Suvajdžića, koga je upoznao tijekom ljetovanja. No, nakon rata izgubio je kontakt sa Slobodanom, kojeg je bezuspješno pokušao naći putem društvenih mreža. Stoga se za pomoć obratio medijima. 

- Pokušao sam ga pronaći preko društvenih mreža, ali bez uspjeha. Volio bih da mi se javi, ako pročita ovo. Spavao sam kod Bobe i njegove sestre Milene", rekao je Filipović za Kurir.

Tarik je otkrio kako se u Beogradu prvi put opasno zaljubio. Zanimljivo je da je njegova ljubav imala poznato ime.

- Imao sam tu prvu i ekskurzijsku ljubav koja se zvala isto kao supruga Slobodana Miloševića - Mira Marković - kroz smijeh je otkrio Tarik.

Inače, Filipović će 27. travnja u Beogradu jubilarni 50. put izvesti svoju monodramu "Ćiro", o treneru svih trenera Miroslavu Ćiri Blaževiću. Bit će to prilika da se ponovno susretnu stari prijatelji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije