BRAT KEVINA SPACEYA:

'Tata nas je zlostavljao, bio je nacist i živjeli smo u kući horora'

31.10.2017.
u 12:45

Randall Fowler ispričao je za Daily Mail kako ga je otac redovito silovao dok je bio dječak, a njihova majka je sve znala o tome i šutjela

Randall Fowler, stariji brat glumca Kevina Spaceyja koji je jučer priznao da je homoseksualac, u ekskluzivnoj ispovijesti za Daily Mail ispričao je sve o njihovu ocu zlostavljaču.

Randall u razgovoru kaže kako je njihov otac bio nacist koji ga je silovao i zlostavljao cijelu obitelj i zato su ga zvali čudovište. Otkrio je kako je njihova majka znala sve o zlostavljanju i šutjela je o tome i nije ga nikada prijavila. Fowler je imitator Roda Stewarta i vozač limuzine. Njegov život dosta se razlikuje od života slavnog brata Kevina. Randall govori o tome kako je s Kevinom i sestrom Julie odrastao u kući horora kojom je vladao njihov otac sadist i osoba nacističkih uvjerenja.

Zbog oca zlostavljača, Randall je odlučio da nikada neće imati djecu jer je strahovao od toga da bi se mogao ponašati prema njima isto kao otac. Kevinov i Randallov tata priključio se nacističkoj stranci u Americi dok su dječaci bili mali. Brijao je brkove da izgledaju poput Hitlerovih i redovito je seksualno zlostavljao starijeg Randalla. Njihovu sestru Julie redovito je tukao pa je pobjedla od kuće kad je imala 18 godina.

– Toliko je mračnih stvari bilo u našim odnosima i u kući u kojoj smo živjeli. Prijatelji nam nisu smjeli dolaziti kući, jer se otac bojao  da će ući u njegov ured gdje su na zidovima bili goli muškarci i žene. Meni je zabranio da budem izviđač kada je shvatio da u toj skupini ima djece kojima su roditelji Židovi. Na večerama nam je držao predavanja kako se Holokaust nije dogodio jer su ga izmislili Židovi koji vode sve važne banke i Hollywood – ispričao je Randall koji je najviše trpio očevo zlostavljanje.

Ispričao je kako se Kevin povukao u sebe kao dječak i stvarao obrambeni zid, a Randall kaže kako je zaprijetio ocu da će ga prijaviti ako zlodjela koja čini njemu počne raditi i mlađem bratu. Randall se jednom prilikom suprotstavio ocu pred mamom i bratom i sestrom, ali nitko nije zauzeo njegovu stranu. Njihov tata preminuo je u 68.  godini, a mama im je umrla 2003. godine. Kevin je njeno tijelo kremirao i pokopao je pod lažnim imenom. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije