TRAGEDIJA ZA TRAGEDIJOM

Teška godina zamalo je uništila ovu poznatu glumicu

Foto: PA/Pixsell
1/2
14.12.2018.
u 21:25

U intervjuu za New Yorker prvi put je progovorila o smrti sestre, te je rekla da je došla iz vedra neba.Navodno su joj u organizmu pronađeni tragovi kokaina i alkohola

Glumica Julia Louis-Dreyfus vratila se na set svoje HBO komedije Veep, nakon liječenja raka dojke, a u isto vrijeme saznala je da joj je umrla mlađa sestra Emma. Bila je na kampiranju kada je pretrpjela napadaj. 

U intervjuu za New Yorker prvi put je progovorila o smrti sestre, te je rekla da je došla iz vedra neba.Navodno su joj u organizmu pronađeni tragovi kokaina i alkohola. Neko vrijeme se šuškalo da sestre nisu bliske jer Julia nije javno govorila o sestrinoj smrti, ali ona tvrdi da je jednostavno pokušala neke stvari zadržati u privatnosti. No to nije jedina tragedija u glumičinom životu, naime 18. rujna 2017. dijagnosticiran joj je rak dojke, dan nakon što je dobila još jedan Emmy za glavnu ulogu u seriji Veep. 

Istu nagradu dobila je 2016. godine kada joj je umro otac, William Louis-Dreyfus. Glumica isprva nije htjela priznati da joj je bilo teško, u svojem stilu je izjavila istovremeno odmahujući rukom: - Imala sam tešku godinu, bla, bla, preživjet ću. 

No, na kraju je ipak rekla da je bila u velikom strahu i da joj je posljednjih nekoliko godina bilo izrazito tragično. Tugovala je, ali samo nekoliko puta si je dopustila potonuti duboko u crne misli. Rekla je i da osjeća da se promijenila , te da je shvatila da nije besmrtna – no nije izgubila smisao za humor.  

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije