PREKINULA ODMOR

Teški dani novinarke! Mila Horvat ponovno u borbi s rakom

Petar Glebov/Pixsell
14.03.2019.
u 10:44

Sportsku novinarku, koja je prije nekoliko godina preboljela tumor jednjaka i rak vrata maternice, očekuje još jedna teška životna utakmica.

Mila Horvat ponovno proživljava pravu dramu. Nakon što je dva puta i sama pobijedila  zloćudne dijagnoze opaka bolest dijagnosticirana je i njezinoj majci Mileni. 

Sportsku novinarku, koja je prije nekoliko godina preboljela tumor jednjaka i rak vrata maternice, tako očekuje još jedna teška životna utakmica, piše Glorija. 

Njezinoj majci, 62-godišnjoj ekonomistici, dijagnosticiran je najagresivniji oblik karcinoma dojke, a o teškim trenucima voditeljica Arene Sport tek je sada progovorila. 

- Prije Božića je bila na kontroli, iako je ništa nije boljelo. Liječnici su, međutim, posumnjali da nešto nije u redu s njenim zdravljem, a nalaze smo morale čekati do siječnja. Mama nije željela da odustanem od godišnjeg odmora pa sam u međuvremenu s društvom otputovala u Keniju kod Petke Coner, bivše kolegice s HRT-a koja već godinama živi u Africi. Ondje sam, doduše, bila samo fizički, jer misli su mi cijelo vrijeme bile uz mamu u Hrvatskoj - otkrila je Mila.

Nakon što je doznala dijagnozu odmah je prekinula odmor i vratila se kući kod majke s kojom sada zajedno kreće u hrabru borbu protiv opake bolesti. 

- Život mi se okrenuo naglavačke. Toliko mi se loših stvari dogodilo da sam pomislila da to ne može biti istina. Srušio mi se svijet - dodala je Mila koja je uslijed saznanja za majčinu dijagnozu ostala bez još jedne bliske osobe u svom životu. 

- U vrijeme kada sam doznala za majčinu bolest izgubila sam još jednu blisku osobu koja mi je puno značila. Nije riječ o javnoj osobi ni o Hrvatu, nego o čovjeku iz inozemstva s kojim je ljubav završila razočaravajuće - priznala je novinarka i voditeljica.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?