VEĆ RAZMIŠLJA I O VJENČANJU

Slavni glumac ponovno ljubi i to 29 godina mlađu asistenticu

tom cruise
Foto: Kento Nara/DPA/PIXSELL
1/3
23.07.2015.
u 13:53

Tom Cruise zaljubljen je preko ušiju u mlađahnu asistenticu koju je angažirao prošle godine tijekom snimanja filma 'Nemoguća misija: Odmetnuti'

Tri godine nakon razvoda od Katie Holmes, poznatom glumcu Tomu Cruiseu ponovno ide u ljubavi. Njegovo srce osvojila je 22-godišnja Emily Thomas koju je glumac prošle godine angažirao da mu bude osobna asistentica.

Par se upoznao tijekom snimanja filma "Nemoguća misija: Odmetnuti", a njihova ljubav navodno traje od kraja prošle godine, piše Daily Mail.

Koliko je glumac zaljubljen u 29 godina mlađu Emily, potvrđuju i šuškanja o skorom vjenčanju. 

– Tom se preko ušiju zaljubio u Emily, a i ona osjeća isto. Njegovi bliski prijatelji pričaju da bi ju mogao zaprositi – kazao je izvor i dodao da je Tom od prvog trenutka bio očaran Emily i da joj je odmah dao do znanja da želi s njom raditi na svim budućim projektima. 

Tom i Emily trenutačno zajedno rade na filmu "Mena", a filmska ekipa sa seta primijetila je i da glumčeva odabranica nevjerojatno nalikuje na Katie Holmes s kojom glumac ima devetogodišnju kćer Suri.

>>Nakon šest godina braka razvode se Katie Holmes i Tom Cruise

>>Scijentološka crkva imala audiciju za suprugu Toma Cruisea!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije