Već dugo se šuška...

Tom Hardy bi trebao biti potvrđen kao novi James Bond

Tom Hardy
19.09.2020.
u 15:26
Već dugo se šuška tko bi trebao biti nasljednik uloge Jamesa Bonda nakon glumca Daniela Craiga u novom nastavku imena "No Time To Die", a glasine postaju sve više naklonjene izboru engleskog glumca Toma Hardya za kojeg potvrda treba stići tek u studenom, piše Vulcan Reporter. Međutim, najava za studeni je također upitna zbog situacije s koronavirusom, kao ni kompletna glumačka postava nastavka filma o najpoznatijem tajnom agentu na svijetu, čije se snimanje pomaknulo na ranu 2021. godinu. - Čuo sam za to još u lipnju. Tada, Hardy nije bio službeno izabran, ali je bio na audiciji i praktički zakucao ulogu tamo. Slično je napravio i Craig dok su kružile glasine o njegovom statusu uloge, a mjesecima poslije su službeno objavili da je Daniel novi James Bond - objasnio je izvor na Twitteru.
Brojni su razlozi zašto je velika šansa da je upravo Hardy novi James Bond, a jedan od njih je i taj što je Englez te se uklapa u profil tajnog agenta 007. Ovaj 43-godišnjak imao je brojne uloge, uključujući i onu u Nolanovom "Vitezu tame" gdje je igrao Banea, a potom i u Milllerovom "Pobješnjelom Maxu" iz 2015. godine. Okrunio se i nominacijom za Oscara nakon filma "Povratnik" i glumio je superheroja Venoma u istoimenom Marvelovom filmu.
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije