POTVRDIO SRETNU VIJEST

Tony Cetinski postat će djed: 'Ovo je nešto najljepše što mi se dogodilo'

Facebook
22.02.2021.
u 21:46

- Kristijan će biti divan otac, jednako kao i njegova odabranica majka - kazao nam je ushićeni glazbenik koji je Christiana dobio u braku s prvom suprugom Antonelom Butigan.

Pjevač Tony Cetinski (51) uskoro će postati djed. Njegov 23-godišnji sin Christian pohvalio se na društvenim mrežama da im stiže prinova, a sretnu vijest odmah nam je potvrdio i budući djed.

- Ovo je nešto najljepše što mi se dogodilo u ovo ludo vrijeme. Kristijan će biti divan otac, jednako kao i njegova odabranica majka - kazao nam je ushićeni glazbenik koji je Christiana dobio u braku s prvom suprugom Antonelom Butigan.

Foto: Facebook/TS Auris

Budući otac sretnu je vijest prijateljima otkrio uz fotografiju s ultrazvuka napisavši kako jedva čeka njegov dolazak koji će njihove živote učiniti još ljepšim. Inače, Christian trenutno živi u Berlinu gdje pohađa studij mehatronike.

Tony i Christian neizmjerno su bliski, a pokazali su to i na jednoj od rijetkih zajedničkih fotografija na društvenim mrežama koja je nastala povodom proslave Christianove punoljetnosti.

– Iznenaditi sina i doputovati da on ne zna na njegov 18. rođendan. Neprocjenjivo. A sad idemo kupiti obećanu gitaru. Ako je tebi, sine, ovo najljepši dan u životu, kako kažeš, znaj da je meni najljepši dan bio dan kad si se rodio. Prije 18 godina na današnji dan. Sretan rođendan, sine. Voli te tata – napisao je tada  glazbenik na društvenoj mreži i rastopio srca svojih obožavatelja.

Mnogi od njih komentirali su da je Christian izrastao u pravog mladića koji nevjerojatno podsjeća na oca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije