nakon raskida duge veze

Trebalo joj je vremena, ali ne odustaje: Danijela Martinović zna što želi, borit će se svim srcem

Instagram
16.11.2021.
u 18:02

"Shvatila sam kako je jedino važno to da smo mirni unutar sebe, da poklonimo drugom čovjeku, stvorenju, malo pažnje, osmjeh, neku lijepu riječ jer upravo su ti mali trenuci su ono što čini život sretnim”, poručila je Danijela

Danijela Martinović i Petar Grašo bili su jedan od najdražih parova regije, a onda su, nakon 24 godine, šokirali raskidom. Upoznali su se davne 1995. na festivalu u Opatiji, da bi emotivnu vezu započeli dve godine kasnije.

Grašo je 2019. u emisjiji “Zvezde” otkrio kako je izgledao njihov prvi susret na koji ga je podsjetila “Magazinova” pjesma “Svilena” koju je izvela jedna kandidatkinja, prenosi Hellomagazin.rs.

- Ovu pjesmu napisao je Tonči Huljić, otpjevala ju je Danijela… Ja sam 1995. na “Dori” bio autore pjesme “Boginja” koju je otpjevao Oliver Dragojević. Mi smo bili drugi jer, naravno, na svakom festivalu gdje Tonči Huljić piše pjesmu, on bude prvi – našalio se i dodao:

- Ja sam gledao taj njihov stol, nisam ih tada poznavao… Zdenko Runjić, Oliver i ja sjedili smo i ja sam gledao taj stol pored i razmišljam: Sad su ti neki Huljići pobjedili. Vidi ovu malu plavu koja pjeva “kiki-riki-miki-moj”. Meni tu ništa nije bilo jasno. Na kraju je ta “mala” već 22 godine moja djevojka, a ovaj čovjek do mene je moj veliki prijatelj i jedan od najboljih autora mojih hitova. Život je ponekad tako duhovit.

Nekoliko mjeseci nakon što su raskinuli regijom je kao bomba odjeknula vijest da je Petar Grašo uplovio u romansu s Hanom Huljić, kćeri svojih bliskih prijatelja i suradnika. Danijela Martinović, s druge strane, mudro šuti i ne komentira novi par.

Tek ih je diskretno izbrisala s “Instagrama” - Petra, Hanu, Tončija... Na svom profilu većinom objavljuje profesionalne fotografije na kojima izgleda besprjekorno. Također, pohvalila se i da se odvažila isprobati ziplain, istaknuvši da je to bio jedan od najboljih osećaja.

“Previše se ozbiljno shvaćamo... Shvatila sam kako je jedino važno to da smo mirni unutar sebe, da poklonimo drugom čovjeku, stvorenju, malo pažnje, osmjeh, neku lijepu riječ jer upravo su ti mali trenuci su ono što čini život sretnim”, poručila je pored jedne fotografije. Naravno, Danijela nije odustala ni od glazbe i svi se slažu u jednom – bila i ostala dama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?