PASTELNI TONOVI

Trudna Kate Middleton ne odustaje od omiljene modne formule

Foto: Profimedia
1/2
21.03.2018.
u 19:44

Vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton koju tek nekoliko tjedana dijeli od termina poroda, i u trudnoći je ostala vjerna svojim ženstvenim kreacijama. 

Kate Middleton nastavlja sa svojim protokolarnim dužnostima, pa je dobro raspoložena osjetila Royal Society of Medicine u Londonu, prenosi Tportal.hr. 

Vedrim je tonovima, lijepa brineta donijela dašak proljeća vjetrovitom Londonu!

Nije novost da vojvotkinja od Cambridgea vrlo rado nosi pastelne tonove te se i ovoga puta odlučila za provjeren stajling: haljinu i odgovarajući kaput njezine omiljene dizajnerice Jenny Peckham čije kreacije Kate obožava nositi.

Jednostavan outfit upotpunile su štikle od brušene kože u 'nude' nijansi, zahvalnoj neutralnoj boji koja paše uz gotovo svaku kombinaciju te noge čini duljima i vitkijima.

Kate se i ovaj put odlučila za zelenu koju je prigodno nosila i na dan Svetog Patrika, zaštitnika Irske, kada se kraljevski par pridružio paradi koja se održala u Londonu.

Omiljena članica kraljevske obitelji čiji status neprikosnovene modne ikone sad ozbiljno ugrožava američka glumica Meghan Markle, zaručnica princa Harryja, svoj je dnevni look zaokružila diskretnom šminkom i prepoznatljivom frizurom s blagim kovrčama, tzv. 'kobom'.

Middleton često nosi vedre boje, baš kao i kraljica Elizabeta II, a razlog je vrlo jednostavan: kako bi se izdvojile iz mase prilikom javnih nastupa.

Inače, kako se već pisalo, o oporavku i snalaženju s troje male djece, Kate i William ne brinu previše, stoga nemaju namjeru angažirati novu dadilju. Kako je otkrio izvor blizak obitelji, uz dadilju Mariju Borrallo i kućnu pomoćnicu, nemaju potrebe za još jednom osobom, osobito sad kad su i George i Charlotte krenuli u vrtić. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije