NAPUSTILA BRITANIJU

Trudna Meghan bez Harryja odletila u New York! Evo zbog čega

Reuters/Pixsell
20.02.2019.
u 07:45

Meghan Markle je na put krenula ranije ovog tjedna u društvu 15 najbližih prijateljica koje su je iznenadile proslavom uoči rođenja prvog djeteta

Vojvotkinja od Sussexa pokušala se inkognito pojaviti u New Yorku, gdje su joj, kako navodi neimenovani izvor, u jednom hotelu, prijateljice pripremile ‘baby shower’, proslavu skorog rođenja djeteta. Ovo je prvi put da je Meghan posjetila New York nakon što se udala za princa Harryja. 

Markle se navodno ukrcala na let 15. veljače i sa svojih 15 najbližih prijateljica krenula na petodnevni put prepun iznenađenja ispunjen raznim opuštajućim aktivnostima kao što su dobra hrana, shopping i ‘baby shower’. Sve je organizirala njezina najbolja prijateljica Jessica Mulroney s kojom je posjetila slavnu slastičarnicu Ladurée. 

Tamo su uživale u čaju i francuskim makaronima po kojima je ova slastičarnica i najpoznatija. Jessica je u grad stigla krajem prošlog tjedna, kako bi snimila neke segmente za emisiju ‘Good Morning America’ iz Toronta gdje živi. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije