ljubavnua afera

U dalekoj galaksiji, princeza Leia i Han Solo stvarno su ljubovali

 Leia i Han Solo
17.11.2016.
u 08:44

Fisher je rekla da je afera sa slavnim glumcem počela i završila tijekom snimanja filma Ratova zvijezda: Nova nada 1976. u kojem je ona igrala princzeu Leiu, a Ford romantičnog grubijana Hana Sola.

Jednom davno u dalekoj galaksiji, glumica Carrie Fisher imala je ljubavnu aferu s kolegom iz "Ratova zvijezda" Harrisonom Fordom.

Fisher je odala 40-godišnju tajnu časopisu People u sklopu promocije svojih memoara "The Princess Diarist" koji kreću u prodaju idući tjedan.

Knjiga je temeljena na njezinim dnevnicima iz tog vremena i reklamira se kao priča iza scena Ratova zvijezda.

Fisher je rekla da je afera sa slavnim glumcem počela i završila tijekom snimanja filma Ratova zvijezda: Nova nada 1976. u kojem je ona igrala princzeu Leiu, a Ford romantičnog grubijana Hana Sola.

"Bilo je intenzivno", rekla je Fisher. "Bili smo Han i Leia u tjednu, a Carrie i Harrison vikendima".

Harrison, koji je tada bio u braku s prvom suprugom Mary Marquadt, nije odgovorio na zamolbe za komentar.

Glumac, poznat po tome da štiti privatni život, unaprijed je dobio primjerak knjige, rekla je Fisher.

Njih su dvoje reprizirali uloge princeze i Hana Sola u prošlogodišnjem nastavku serijala, Ratovi zvijezda: Sila se budi. 

Svoju prvu noć zajedno proveli su poslije rođendanske zabave tvorca i redatelja Ratova zvijezda Georgea Lucasa. Njoj je bilo 19, a Fordu 33 godine.

"Gledala sam ga", zapisala je u dnevniku, "kako možete tražiti takav sjajan primjerak muškaraca da bude zadovoljan nekim kao što sam ja. Bila sam tako neiskusna, ali puna povjerenja. Bio je ljubazan".

Fisher 40 godina nije govorila o toj ljubavnoj vezi, ali misli da više ne treba čuvati tajnu.

"Harrison ljubomorno čuva svoj privatni život, ali mislim da sam dovoljno dugo čekala. Koliko bi još trebala?", zapitala se u razgovoru za People.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije