baldo proslavio 1. rođendan

U domu Kristine i Marina Čilića slavilo se cijeli dan, čestitke pristizale sa svih strana svijeta

Dalibor Urukalovic/PIXSELL
01.02.2021.
u 07:29

Kristina i Marin Čilić ne mogu biti ponosniji nego što jesu, kada vide kako je njihov dječak narastao

Prošlo je godinu dana otkako se život hrvatskog tenisača Marina Čilića i supruge Kristine okrenuo za 180 stupnjeva, budući da je upravo tada, kao kruna njihove ljubavi, rođen maleni Baldo. U domu Čilićevih u nedjelju je sve bilo u slavljeničkom raspoloženju, a dom je bio prepun šarenih balona, prenosi Tportal.hr. 

Kristina i Marin Čilić ne mogu biti ponosniji nego što jesu, kada vide kako je njihov dječak narastao. Maleni Baldo, kruna njihove dugogodišnje ljubavi, slavi 1. rođendan, stoga ne čudi da je slavljeničko raspoloženje u domu Čilićevih počelo još od najranijih jutarnjih sati.

Foto: reuters

Na svom Instagramu tenisač se pohvalio jednom fotografijom sa proslave, na kojoj Baldo stoji na sofi i sluša što mu mama Kristina priča, dok u ruci drži zlatni balon u obliku medvjedića.

Oko malenog Balda sve je bilo puno balona - od zlatnih slova koji tvore riječ 'Happy birthday', pa do onih plavih s velikim brojem 1 za prvi veliki rođendan malenog dječaka.

Čestitke su se odmah počele nizati sa svih strana svijeta, a uz fotografiju je Čilić tek kratko napisao - 'slavljenik'.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije