STROGA BAKA

Ulijeva strah u kosti: Princ Harry iznenadio izjavom o kraljici Elizabeti II.

Profimedia
20.09.2018.
u 18:45

Biti monarh privilegija je s kojom se rijetki rode, no ta funkcija katkad zna djelovati zastrašujuće na okolinu, pa čak i na najbliže članove kraljevske obitelji. Princ Harry je nedavno priznao kako i sam dan danas paničari kada na hodnicima Palače ugleda svoju baku, kraljicu Elizabethu II.

U nadolazećem dokumentarcu 'Queen of the World', koji će uskoro izaći na ITV-u, unuk kraljice Elizabethe II, princ Harry, razgovarao je s grupom uzvanika s Kariba koji su posjetili Buckinghamsku palaču i iskoristio priliku da se našali s njima, prenosi Tportal.hr. 

'Vi ste u Buckinghamskoj palači proveli puno više vremena od mene, a ovdje ste tek dva tjedna', rekao je 34-godišnji princ, kako prenosi Telegraph. 'Jeste li već naišli na kraljicu? Ako slučajno naletite na nju u prolazu, nemojte paničariti. Znam da hoćete. Svi mi paničarimo!', dodao je kroz šalu britanski princ, no koliko istine ima u tome tek ćemo saznati.

Harry i svi ostali članovi kraljevske obitelji sudjelovat će u snimanju dokumentarca o kraljici Elizabeti II. i Commonwealthu, a javnost se zasigurno najviše veseli vidjeti Harryjevu novopečenu suprugu i vojvotkinju od Sussexa, Meghan Markle, koja će također biti dio filma.

Vojvotkinja od Wessexa, Sophie i kraljičina kći, princeza Anne u dokumentarcu će dati intervju, dok će se Meghan, princ Harry i princ Charles pojavljivati u kadru 'iza scene', komentirajući usputna pitanja o kraljici.

Iako ITV još uvijek nije potvrdio detalje o Meghaninoj ulozi u filmu, Chris Ship s ITV-a otkrio je kako će vojvotkinja od Sussuxa u dokumentarcu govoriti o svojoj vjenčanici i svojoj interakciji s Commonwealthom. Meghanin svadbeni veo slavio je Commonwealth tako što je na njemu bilo izvezeno cvijeće svake od 53 zemlje članice.

Dokumentarac će se emitirati neposredno prije Harryjevog i Meghaninog službenog posjeta Australiji, Novom Zelandu, Fidžiju i Tongi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije