GLAVNA TEMA DRUŠTVENIH MREŽA

Urnebesno! Komentari o Maji Šuput zabavljaju Hrvate: 'Ako ne praznik, pa makar dan radosti da proglase'

Foto: Instagram/Screenshot
1/8
18.03.2021.
u 12:40

Pratitelji su tako mjesecima, a ovaj zadnji mjesec danima čekali da pjevačica napokon rodi, a kada se to i dogodilo jučer poslijepodne, komentarima na društvenim mrežama ispod medijskih vijesti o tome dali su do znanja koliko ih to zabavlja.

Pjevačica Maja Šuput (41) postala je majka po prvi put 17. ožujka u Klinici za porode u Petrovoj u Zagrebu. Carskim rezom rodila je sina prvorođenca. I dalje se čeka da se pjevačica oglasi na svojim društvenim mrežama te da otkrije ime koje su ona i suprug Nenad Tatarinov (37) odabrali za dječaka. 

Njezina trudnoća budno se prati od samog početka, kada je u listopadu prošle godine serijom romantičnih fotografija obznanila javnosti da čeka svoju prvu bebu, a od tada pa do jučer, pjevačica je svoje pratitelje na društvenim mrežama svaki tjedan izvještavala o veličini bebe, kako se osjeća, kako teku pripreme u stanu, dječjoj sobici, što je sve kupila za dječaka, snimala supruga kako postavlja krevetić itd. 

Pratitelji su tako mjesecima, a ovaj zadnji mjesec i danima čekali da pjevačica napokon rodi, a kada se to i dogodilo jučer poslijepodne, komentarima na društvenim mrežama ispod medijskih vijesti o tome dali su do znanja koliko ih to zabavlja. 

Foto: Instagram/Screenshot

Čak se i sama pjevačica nedavno našalila na račun toga kada je podijelila nečiji story na kojemu piše: "Molio bih Meghan i Harrya da ne skreću pažnju s Maje Šuput".  "Maja Šuput je rodila, idem se napiti u selo", "Sutra svi na trg bit će velika fešta", "Očekujem da će Sabor razmotrit da današnji dan bude državni praznik", "Idem zvat šefa je li se radi sutra", Ovako se nismo osjećali od dolaska nogometaša 2018. iz Rusije", "Ako ne praznik onda makar dan radosti", "Rodila se kraljevska beba", samo su neki od smiješnih komentara, a u nastavku pogledajte još poneke.

1/7

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije