ne krije sreću

Uživa u Londonu: Izabel Kovačić otkrila što tamo radi i s kime provodi dane

Profimedia
19.04.2021.
u 20:21

Na svom Instagram Storyju mlada poduzetnica i supruga nogometaša Matea Kovačića otkrila je kako je svoju zagrebačku adresu trenutno zamijenila onom u Londonu, gdje i njezin suprug igra za tamošnji nogometni klub Chelsea. 

Posljednji mjeseci za Izabel Kovačić su kao da živi bajku. Ne samo da se njezin modni brend Lunilou, koji je osnovala sa sestrom, razvio i postaje sve poznatiji, već se i ostvarila i kao majka. Sa suprugom Mateom Kovačićem dobila je sina, kojeg su ponosni roditelji nazvali Ivan.

A iako je svo to vrijeme, otkako je rodila sina, boravila na svojoj zagrebačkoj adresi, najvjerojatnije u jednom od dva stana koje su kupili u zagrebačkom Ban centru, sada je s malenim Ivanom otputovala u London, gdje Mateo Kovačić igra za tamošnji nogometni klub Chelsea, piše Tportal.hr. 

Foto: Instagram screenshot

Da je stigla u London potvrdila je na svom Instagram Storyju, gdje je prvo otkrila kako je nedjelju provela na ručku u domu prijateljice, supruge bivšeg nogometaša Darija Srne, Mirele Forić Srne, gdje je hrana bila poslužena u finom porculanu te je sve dotjerano do posljednjeg detalja.

Foto: Instagram screenshot

Nakon toga Izabel je upravo Mirela Forić Srna snimila dok nasmijana u naručju drži sinčića Ivana, odjevena u sasvim jednostavnu kombinaciju s trapericama i bijelom majicom te bijelom šiltericom na glavi, stoji u prostoru poznate robne kuće Selfridges, gdje je Mirelin brend The Pangaia, kojeg je osnovala s Mirelom Dumom, dobio svoj pop up dio.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?