VAŽNA UTAKMICA

Vatrena navijačica naših nogometaša u oskudnom kupaćem kostimu poslala im poruku

22.06.2021.
u 21:56

Ivana Knoll je titulu jedne od najzgodnijih navijačica naših Vatrenih osvojila nakon Svjetskog prvenstva u nogometu održanog u Rusiji 2018. godine i od tada joj popularnost samo raste

Kao i obično prije utakmice naših reprezentativaca na Europskom prvenstvu u nogometu njihova najvatrenija navijačica Ivana Knoll poslala im je poruku. Objavila je svoju fotografiju u minijaturnom kupaćem kostimu s kockastim uzorkom, koji je sama dizajnirala i poručila im je: 

- Vatreni zapalite večeras 🔥🇭🇷 vidimo se u osmini finala 💪🏻❤️❤️❤️. Ivana je titulu jedne od najzgodnijih navijačica naših Vatrenih osvojila nakon Svjetskog prvenstva u nogometu održanog u Rusiji 2018. godine i od tada joj popularnost samo raste, a rekla nam je jednom prilikom kako se tome uopće nije nadala, ali sada se već navikla na to da je ljudi zaustavljaju i žele se fotografirati s njom. Za svoje izazovne fotografije koje objavljuje na Instagramu uglavnom dobiva samo komplimente, ali nađe se tu i tamo pokoji hejter.


- Nikad vas neće mrziti i vrijeđati uspješniji od vas, tako da je sve jasno. Što se tiče ružnih komentara i uopće potrebe za tim, to uvijek bude odraz samog njihovog nezadovoljstva ili onog što mrze na sebi pa projiciraju u komentarima na mene A hejterima želim da rade na sebi i nađu si život, umjesto pisanja lažnih informacija i uvreda, skrivajući iza svojih lažnih profila, jer onaj gore vidi sve - poručila im je Ivana.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije