Koja je njezina tajna?

Victoriji su grudi 'narasle' kao i Rozgi

Victoria Beckham
Charles Guerin/Press Association/Pixsell
13.03.2015.
u 11:59

Victorija i David Beckham bili su na gala večeri Alexandra McQueen. Ona je obukla crnu haljinu bez naramenica u kojoj su joj grudi izgledale bujnije no ikad

Kada su se svi čudili bujnom dekolteu Jelene Rozge (37), ona je svoje 'bujnije' poprsje objasnila super grudnjakom. Sada se i Victorija Beckham (40) pojavila s nikad bujnijim dekolteom i to na gala večeri Alexandra McQueena u Londonu. Zajedno sa suprugom Davidom (39) došla je na događaj koji je slavio rad pokojnog dizajnera Leeja McQueena. Za svečanu priliku obukla je crnu haljinu bez naramenica, a najviše pažnje privlačio je njezin neuobičajeno bujni dekolte. Mnogi su se pitali koja je tajna njezinog 'novog poprsja', a čini se da je i ona posegnula za sličnim trikom kao i Rozga. Naime, haljinu je posebno za nju radila njezina modna kuća pa je Victoria vjerojatno tražila da joj kroj 'pojača' određene atribute.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije