GLEDATELJI RAZOČARANI

VIDEO Hrvatska Beyonce tijekom nastupa pokazala previše: 'Mrdanje guzom bilo je neprikladno'

Foto: Nova TV
1/4
17.12.2019.
u 11:53

Marija Šekerija svojim je energičnim nastupom očarala žiri, a tijekom emisije uživo dogodila joj se i jedna mala nezgoda s haljinom.

Ne stišavaju se reakcije na posljednju audicijsku emisiju Supertalenta u kojoj se pjesmom 'Crazy in Love' popularne Beyonce žiriju i gledateljima predstavila i 21-godišnja Marija Šekerija. Mlada Vinkovčanka energičnim je nastupom oduševila žiri, no nisu je zaobišli ni problemi s odjećom.

- U svakom segmentu ti si dostojna apsolutne dive. Ja ovakvo nešto već dugo nisam gledala - rekla joj je Martina. Marija ju je osvojila izazovnim plesom i otvorenoj dugoj haljini i strašnom energijom i samopouzdanjem - istaknula je Martina. A upravo je haljina Mariji tijekom emisije uživo zadala probleme. U jednom trenutku pjevačica se energično okrenula i čučnula dok je prorez na njezinoj haljini otkrio stražnjicu i donje rublje.

Njezin nastup izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama, a gledatelji su joj najviše zamjerili ples i pjevanje.   - Prošli put je bolja bila, večeras zadihanost zbog nedostatka kondicije je utjecalo na njeno pjevanje, na momente se baš vidi da hvata zrak", "Imaš glas kao anđeo, ali neprikladno obučena, to nije sjena dive kojom se zamišljaš, pogotovo tvoj ples i mrdanje guzom- pisali su drugi koji su joj zamjerali izbor odjeće.

"Da nije pjevala, bila bi odlična", Šteta, trebala je pjevati nešto kao prvi put.. Ovo je zvučalo očajno", "Bez uvrede, ali očajno je pjevala", zaključili su gledatelji. Inače, Marija je na audicijskoj emisiji oduševila žiri izvedbom pjesme '11' od Marije Šerifović. - Ja kada sam vidjela što pjevate, ja sam prvo pomislila ili je potpuno luda ili je genijalna pjevačica. Ispalo je da ste ovo drugo. Marija, Vi ste meni hit! - poručila joj je tada Maja.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije