Prekrasno

VIDEO Neočekivani potez navijača pred Mourinhom! Posebni zbunjeno gledao pa zapljeskao

23.07.2022.
u 08:05

Talijanski nogometni klub Roma nalazi se na predsezonskim pripremama u Portugalu gdje su odigrali tri pripremne utakmice. Slavili su protiv Sunderlanda i Portimonensea s 2:0 te izgubili od Sportinga 3:2.

Tijekom tog kampa jedan je par zaustavio trenera Rome i jednog od najpoznatijih trenera svijeta Josea Mourinha. Htjeli su se fotografirati s njim na što je Special One velikodušno pristao, a nakon fotografiranja htio je krenuti dalje svojim poslom.

Međutim, muškarac ga je odmah zaustavio i zamolio da ostane još trenutak s njima. Mourinho je u čudu gledao što se događa, kao i svi ondje okupljeni uključujući njegovu partnericu. 

Zatim se muškarac obratio djevojci primivši ju za ruku. Nakon toga je kleknuo i zaprosio ju.

Okupljeni, uključujući Mourinha, su uspjelu prosidbu podržali pljeskom. Par se na kraju još jednom zahvalio Mourinhu. 

Portugalski stručnjak je kroz karijeru osvojio gotovo sve što je mogao s klubovima koje je trenirao, a osvojivši Konferencijsku ligu postao je prvi trener koji je uspio osvojiti sva tri europska trofeja. Sada može reći i da je sudjelovao u prosidbi jednog velikog navijača Rome.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije