NOVI DOKAZI?

VIDEO Potukli se u sobi! Procurila snimka Neymara i djevojke koja tvrdi da ju je silovao!?

06.06.2019.
u 11:25

U videu se može vidjeti kako muškarac leži na krevetu, a žena je sjeda na njega, oboje imaju odjeću na sebi, ali nakon nekoliko sekundi ona ustaje i zatim kreće svađa u kojoj dolazi i do fizičkog sukoba

Novi dokumenti o navodnom silovanju za koje je manekenka Najila Trindade optužila Brazilca Neymara izlaze u javnost. Ona je na gostujući u jednoj TV emisiji objasnila što se dogodilo: 

- Bila sam žrtva silovanja i agresije - poručila je.  S druge strane, Record TV je objavio videozapis koji je u rukama policije u kojem se pojavljuju nogometaš i manekenka iako još nema službene potvrde da se radi o njima.

U videu se može vidjeti kako muškarac leži na krevetu, a žena je sjeda na njega, oboje imaju odjeću na sebi, ali nakon nekoliko sekundi ona ustaje i zatim kreće svađa u kojoj dolazi i do fizičkog sukoba. Ne zna se tko je snimio video, ali izgleda da je snimljeno s police u hotelskoj sobi.  Odvjetnica Neymara Maira Fernandes rekla je kako će i videozapis biti važan u procesu: 

- Moj klijent će sigurno dati iskaz iako video nisam vidjela. Obrana je sigurna u nevinost svog klijenta i učinit ćemo sve kako bi to dokazali - poručila je. 

- Otac, sa svoje strane, objašnjava da je vidio video i da je Neymar bio napadnut od strane djevojke. Tvrdi da se vidi da je njegov sin odbio manekenku kao i da se 'bacio na pod iza kreveta kada je shvatio da se radi o zamki'.   

Video možete pogledati OVDJE

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije