uživaju na ljetovanju

Vidina supruga Ivana pokazala zanosno tijelo u badiću

Instagram
30.07.2020.
u 16:23

Nogometaš Domagoj Vida nakon sezone u Turskoj vratio se u Hrvatsku. Sa suprugom Ivanom ljetuje na Palmižani, a očito je da je presretan što je na odmoru. Kako bi to potvrdio, objavio je fotografiju na Instagramu na kojoj on i Ivana poziraju nakon kupanja. Ivana je pokazala tijelo u dvodijelnom bijelom badiću, a od jakog ljetnog sunca zaštitila se ultramodernim slamnatim šeširićem. 

Podsjetimo, hrvatski nogometni reprezentativac Domagoj Vida i njegova supruga Ivana nedavno su proslavili su treću godišnjicu braka. Domagoj je suprugu razveselio raskošnim darom, a ona je sve podijelila na društvenim mrežama.  Nogometaš joj je darovao Mercedes G-klase koji obožavaju i članice obitelji Kardashian-Jenner, a cijena najosnovnijih modela kreće se oko milijun kuna. "Sretna ti treća godišnjica, dušo. Ti si moj svijet, moj najbolji prijatelj i moja srodna duša. Hvala ti što si me izabrao da sa mnom provedeš život. Nastavit će se. Zauvijek moj D.", napisala je Ivana u objavi, na koju je Vida odgovorio emotikonima srca i ključa.  Nogometaš je upoznao suprugu prije šest godina, a ljubav su okrunili brakom u lipnju 2017. Zbog ljubavi s Vidom, Ivana se odrekla karijere u manekenstvu te se potpuno posvetila vezi i braku. Malenom Davidu postali su roditelji u rujnu 2015. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?