OBOŽAVATELJI ODUŠEVLJENI

Violeta iz 'Boljeg života' pozirala gola u 58. godini: 'Treba samo uživati u ovakvom pogledu'

Foto: Instagram
1/4
23.05.2020.
u 12:07

Lidija svojim izgledom često plijeni pozornost pratitelja na društvenim mrežama, a ovog puta odlučila ih je počastiti fotografijom iz kozmetičkog salona na kojoj pozira potpuno gola.

Glumica Lidija Vukićević, poznatija kao Violeta iz popularne jugoslavenske TV serije Bolji život, ne prestaje mamiti uzdahe ni u šestom desetljeću života.

Srpska glumica (58) svojim izgledom često plijeni pozornost pratitelja na društvenim mrežama, a ovog puta odlučila ih je počastiti fotografijom iz kozmetičkog salona na kojoj pozira potpuno gola. Lidija se za potrebe tretmana uljepšavanja morala riješiti suvišnih krpica, a strateška je mjesta prekrila malenim ručnikom.

"Kada idete ....idite kod najboljih", napisala je u opisu fotografije za koju je nagrađena s mnoštvo komplimenata. Brojni pratitelji komentirali su kako im nije jasno što se na njoj još treba uljepšavati.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Što on ima raditi kod tebe? Ništa... Samo uživati pri pogledu na ovako lijepo, predivno tijelo", komentirali su.

Lidija je svojedobno u intervjuu za srpske medije otkrila i tajnu svog odličnog izgleda.

- Vjerujem da je genetika zaslužna za moj izgled. Preskačem obroke, ponekad se trudim jesti zdravo, ali što se vježbanja tiče nikad nisam bila u teretani. Kod kuće imam sprave za vježbanje i napravim 80 trbušnjaka i meni je to dovoljno - otkrila je u intervju za Hello magazin.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije