raskošna svadba

Vjenčanje milijardera i kuharice koje nije naišlo na odobrenje mnogih

30.06.2022.
u 20:37

Britanski milijarder Alan Howard vjenčao se sa slavnom kuharicom Caroline Byron na raskošnoj svadbi u Italiji.

Osnivač vrlo profitabilnog hedge fonda ''Brevan Howard Asset Management'', Alan Howard, koji se prema Forbesu može pohvaliti osobnom neto vrijednošću od 1,6 milijardi dolara, razmijenio je zavjete tijekom vikenda s američkim kuharicom Caroline Byron kojoj je prijateljica i princeza Beatrice.

Navodi se da je Alan platio 1,3 milijuna eura za zatvaranje vile na talijanskom jezeru Como iz 18. stoljeća na gotovo mjesec dana. Službeno se vjenčao s Caroline usred prvih dana pandemije 2020. iako je nejasno gdje je održana njihova prva ceremonija.

Sudionici su promatrali kako se par zavjetuje na ceremoniji gdje je sve bilo ukrašeno bijelim cvijećem, a potom im je Lady Gaga zapjevala serenadu.

Vjenčanje nije prošlo bez kontroverzi, a stanovnici su navodno ljuti zbog mjesečnog zatvaranja vile i okolnih parkova uoči ovog velikog dana.

Stručnjaci govore kako je vjenčanje koštalo više od 10 milijuna funti s obzirom da je mladoženja zakupio cijelo jezero i odabrao Lady Gagu kao gošću i pjevačicu, prenosi Dnevnik.hr.

Tijekom večeri, gostima i mladencima bio je pripremljen i veličanstveni vatromet koji je trajao nekoliko minuta.

Mladenka je zasjala u dugačkoj bijeloj haljini s dugim rukavima i dugačkim velom dok je mladoženja nosio crno odijelo i židovsku kapicu.

Vjenčanju su prisustvovali mnogi drugi biznismeni te poznate osobe poput švedske manekenke Victorije Silvstedt, Pixie Lott i ostalih.

Mladenka Caroline poznata je američka kuharica koja se proslavila svojim receptima za jela bez glutena.

Razlog zbog kojeg se odlučila na ovakvu vrstu recepata je njezina Lajmska bolest. Ovu bolest uzrokuje bakterija, a najčešće je prenosi jelenski krpelj. Infekcija koja zahvati mjesto uboda može se proširiti i na ostala tkiva te na taj način zahvatiti kožu, mišiće, živčani sustav i srce.

Caroline se zbog toga osjećala vrlo loše, gubila je kilograme i borila se s depresijom. S obzirom da zbog bolesti nije mogla ići u školu, počela je kuhati iz hobija, a to joj je ostalo u navici pa se time kasnije počela i profesionalno baviti, piše Daily Mail.

''Stalno sam bila iscrpljena i dobivala sam na težini, imala sam loš san i probavu, a koža mi je bila upaljena'', rekla je.

''Tek kad sam diplomirala, shvatila sam što me muči - moja svakodnevna prehrana ukusnih bageta, kroasana, kolača i tjestenine u školi.''

Caroline je tada prešla na potpuno bezglutensku prehranu, objašnjavajući da je osjetila potpunu promjenu u svom tijelu unutar mjesec dana nakon promjene.

O vezi nje i milijardera slabo se zna, a 2021. godine rodila im se kći, a tajnu o rođenju dugo su čuvali. Početkom lipnja ove godine, Caroline je objavila vijest o djetetu na Instagramu.

'' Bila sam malo zaposlena posljednjih nekoliko mjeseci... Tako sam uzbuđena što mogu podijeliti da sam prošle godine postala mama! Majčinstvo je putovanje na kojem se osjećam blagoslovljeno. Bila je to najveća avantura i tek smo na početku'', napisala je u opis fotografije na kojoj se vide bebine nožice.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije