marljiva studentica

Vlatka opet u klupi: Pokos u Kanadi studira menadžment

Ivo Cagalj/PIXSELL
18.10.2017.
u 20:24

Pjevačica je oduševljena idejom da se opet nađe u voditeljskoj ulozi izbora MIss turizma koji vodi posljednjih deset godina. Hoće li na kraju doći ovisi o njezinim obavezama u Torontu

Vlatka Pokos (47) u pregovorima je s organizatorom izbora za Miss i Mistera turizma Borisom Kosmačem oko vođenja te manifestacije početkom studenog u Zagrebu.

Pjevačica je oduševljena idejom da se opet nađe u voditeljskoj ulozi izbora koji vodi posljednjih deset godina. Hoće li na kraju doći ovisi o njezinim obavezama u Torontu, u koji se u tajnosti preselila krajem prošle godine, piše 24sata.hr. 

Pokos u Kanadi studira menadžment. U Zagrebu je na privatnom fakultetu studirala turistički menadžment i bila odlična učenica. Iz Hrvatske se odselila, kako je rekla, zbog toga jer za nju kao elokventnu voditeljicu nije bilo posla na televizijama. Dodala je da tečno govori engleski i talijanski jezik, a služi se njemačkim i francuskim. 

Vlatka u Torontu živi nedaleko od Ivice Biljana (49), s kojim ima turbulentan odnos.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije