NA EMMYJIMA

Voditelj se našalio na račun Leonarda DiCaprija: '26 je čudna dob. Prestar si da izlaziš s Leom'

14.09.2022.
u 07:43

- Zendaya je upravo napunila 26 - rekao je Thompson pokazujući prema zvijezdi serije 'Euforija' koja je sjedila u publici, a zatim se našalio na DiCaprijev račun

Glumac Leonardo DiCaprio (47) postao je predmetom šale na ovogodišnjoj dodjeli Emmyja. Naime, DiCaprija je ismijavao glumac i komičar te ujedno voditelj ovogodišnje dodjele Kenan Thompson (44) zbog njegovog izlaženja s mlađim djevojkama.

- Zendaya je upravo napunila 26 - rekao je Thompson pokazujući prema zvijezdi serije 'Euforija' koja je sjedila u publici. 

- Dvadeset šest je čudna dob u Hollywoodu. Dovoljno mlad da glumiš srednjoškolca, ali prestar da izlaziš s Leonardom DiCapriom - nastavio je voditelj koji se našalio samo nekoliko tjedana nakon što je objavljena vijest da je DiCaprio prekinuo s manekenkom Camilom Morrone nakon četiri godine veze te samo dva mjeseca nakon njezina 25. rođendana. Razlog prekida nije poznat, a posljednji su put zajedno viđeni početkom srpnja. Fotografi su ih tada snimili kako šetaju plažom na Malibuu sa psima.  

Inače, ovo nije prvi put da se netko zeza na Leov račun. Tako je Amy Schumer (41) rekla na ovogodišnjoj dodjeli Oscara: 'Leonardo DiCaprio, što da uopće kažem o njemu? Toliko je učinio u borbi protiv klimatskih promjena i ostavio za sobom čišći, zeleniji planet za svoje djevojke.'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije