odličan tandem

Vrsaljko kod Lovrena: 'Cimeri' opalili vrući selfie bez majice

Instagram
05.08.2018.
u 11:41

vaj tandem obožavaju brojne djevojke u Hrvatskoj, a dokaz tome su komentari i komplimenti na društvenim mrežama, kojih ne manjka. Nije mi dobro koliko su dobri, napisala je jedna od obožavateljica

Šime Vrsaljko (26) i Dejan Lovren (29) su se ponovno sreli poslije Svjetskog prvenstva u Rusiji. Ovaj tandem obožavaju brojne djevojke u Hrvatskoj, a dokaz tome su komentari i komplimenti na društvenim mrežama, kojih ne manjka. 

- Nije mi dobro koliko su dobri - napisala je jedna od obožavateljica, piše 24sata.hr. 

Lovren i Šime Vrsaljko jako su dobri prijatelji, a tijekom ovog Svjetskog prvenstva nasmijavali su sve do suza svojim zajedničkim liveovima iz sobe. Pratitelje su tijekom prvenstva posebno oduševljavale njihove duhovite prepiske.

Navodno je upravo Lovren nagovorio Vrsaljka da otvori Instagram, a obožavatelji su mu sada na tome jako zahvalni.

Lovren na svojim objavama često Vrsaljku poruči 'Aj lajk'. Čini se kako je to interna fora koja se provlači njihovim profilima otkad je Šime otvorio Instagram.

Šime danas ima velik broj obožavateljica pa ni na ljetovanju nije imao mira. U Dubrovniku ga je u jednom trenutku okružila 'horda' obožavateljica, ali simpatični Šime nije se dao smesti i fotografiranje je odradio do kraja. 

Njegova supruga strpljivo se odmakla par koraka naprijed dok su 'padali' selfieji. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije