IMA SE MOŽE SE

Vrtoglavi iznos! Beckhamovi "iskeširali" basnoslovnu cifru za sinov 21. rođendan

Foto: Instagram
1/4
10.03.2020.
u 20:30

Najstariji sin nogometaša Davida Beckhama i modne dizajnerice Victorie Beckham, Brooklyn, proslavio je svoj 21. rođendan.

Zabava na kvadrat! Doslovno bi se tako mogla opisati rođendanska proslava prvorođenca Davida Beckhama i Victorie, Brooklyna Beckhama koji je, prema pisanjima stranih medija, proslavio 21. rođendan u obiteljskoj vili u Cotswoldsu.

Uzvanici su se zabavljali do jutra, a za cijelu proslavu procjenjuje se da su Victoria i David "iskeširali" 860.000 kuna te da je najveći dio troškova večernje zabave bio natup repera Stormzyja. Da sve dobije dodatni doživljaj, gostima se piće posluživalo u personaliziranim čašama s monogramom Brooklyna.

Na proslavi su bili pristuni mnogi Brooklynovi prijatelji iz Velike Britanije I SAD-a, a u naručju mu je bila dugokosa plavuša Nicola Peltz, atraktivna manekenka s kojom je Brooklyn u vezi. Inače, najstariji sin klana Beckham pokušava ostvariti profesionalni proboj u svijetu fotografije, a povremeno radi i kao model. 

Živi na dvije adrese, a posljednjih godinu dana njegovo ime puni medijske stupce uglavnom zbog ljubavnih skandala.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije