KAKVA FIGURA

Wow! Cher je u 77. godini prošetala modnom pistom i zasjenila mlađe manekenke

Cher
JOHANNA GERON/REUTERS
30.09.2022.
u 15:32

- Osjećaj je bio odličan, revija je bila najbolja modna revija 'ikad'. Odlično sam se provela - izjavila je legendarna pjevačica.

Modni svijet ne prestaje pričati o legendarnoj pjevačici Cher koja je na Tjednu mode u Parizu prošetala modnom pistom na Balmainovoj reviji na kojoj su predstavljeni noviteti za proljeće/ljeto 2023. godine.  Legendarna pjevačica i Oscarom nagrađena glumica u 77. godini je zasjala na pisti i bila ozbiljna konkurencija puno mlađim modelima.

Foto: JOHANNA GERON/REUTERS

Nakon revije, Cher je na Twitteru napisala:

- Osjećaj je bio odličan, revija je bila najbolja modna revija 'ikad'. Odlično sam se provela.

Dodala je kako su novi Balmain komadi "za umrijeti" i pohvalila je ostale manekenke koje su prošetale pistom.

Cher je na reviji nosila kreaciju od lateksa koja je ocrtavala njezinu fit liniju, a na kraju šetnje po pisti pridružio joj se i modni dizajner Olivier Rousteing.

Foto: JOHANNA GERON/REUTERS

- Cher je odvažna pionirka, ona više od šest desetljeća nikad ne usporava, uvijek nas vuče za sobom dok hrabro maršira naprijed - rekao je Rousteing nakon revije.

U lipnju ove godine je Cher surađivala s još jednom poznatom modnom kućom - Versace. Bila je to suradnja za ograničeno izdanje, capsule kolekciju inspiriranu Prideom koja je uključivala majicu, bejzbolsku kapu i par čarapa.

- Oduvijek mi je bio san surađivati ​​s Cher i konačno mi se ostvario! - rekla je tada Donatella Versace.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije