Brojni komentari

Začuđeni pratitelji komentiraju neobičnu frizuru Ivana Rakitića: 'Što je to, kad je dobio periku?'

Instagram
12.07.2022.
u 20:29

Ponosni roditelji Ivan Rakitić i njegova supruga Raquel proslavili su rođendan svoje kćeri Althee, a tom prilikom sretna obitelj zajedno je pozirala, a fotografije su podijelili s pratiteljima.  

'Prije devet godina prekrasna djevojka je ušla u naše živote sa srcem punim svjetla, naučila nas je kako biti roditelj i izvukla ono najbolje iz naših srca. Volimo te, naša princezo, ti si čarobna', napisali su uz fotografiju.

Foto: Instagram

Međutim, brojni su primijetili pomalo neobičnu Rakitićevu frizuru.  

"Tko je stavio kosu na Rakitića? Geppetto?", "Raketa, za gospu, kakva ti je to frizura?", "Kad je Raketa dobio periku?", pisali su začuđeni pratitelji.  

Inače, Rakitić je i na početku svoje karijere imao dugu kosu, a poslije se ošišao. No, čini se kako se vraća toj frizuri jer mu je sve duža i duža. U lipnju ove godine bio je podrška nogometašu Gordonu Schildenfeldu koji je bio na tretmanu presađivanja kose. Nije poznato je li se hrvatski nogometaš također podvrgnuo presađivanju kose.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije