IVA IZ 'SAVRŠENOG'

Zamalo 'upecala' Gorana, a sad se provodi u noćnim izlascima

07.08.2020.
u 18:02

Runjanin nije potvrdila je li se u njezinom životu pojavio netko novi, već uvijek sve ostavlja na nagađanju. Nedavno je priznala kako ipak postoji netko, ali nije govorila nikakve detalje.

 

No, uživa u svakom trenutku. Već je duže vrijeme na moru, a redovito na Instagramu objavljuje fotografije u kupaćim kostimima. Sada je podijelila i jednu s noćnog izlaska. Za vruću ljetnu večer Iva je odjenula pripijenu haljinu koja je istaknula njezinu vitku liniju.

- Pronađi me ispod palme - napisala je bivša natjecateljica 'Gospodina Savršenog' u opis fotografije i otkrila kako se trenutačno nalazi u Makarskoj.

Njezini pratitelji pohvalili su je na račun izgleda, no neki su je pitali kakva joj je to poza. No Iva se nije obazirala na komentare. Prethodno je 'opalila' nekoliko fotografija s Murtera.

Ako je suditi prema objavama na društvenim mrežama, Iva je trenutačno na moru s prijateljicom. Uživaju u kupanju, sunčanju i dobroj hrani.

Iva je nakon izlaska iz showa 'Gospodin Savršeni' počela graditi karijeru u marketingu. Za sebe kaže kako je elokventna i komunikativna osoba te svoj posao obavlja sa strašću. No, jednom je prilikom priznala kako ju je sudjelovanje u showu ipak promijenilo.

- Svako iskustvo ostavi trag, promijeni te i pomaže u osobnom razvoju. Tako i gledam na cijelo svoje iskustvo sudjelovanja u showu. A kad sve zbrojiš i oduzmeš, to je zapravo i najveće bogatstvo - rekla je Iva za RTL. Dodala je kako se u taj show ne bi više prijavila, jer ga je prerasla

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije