REDOVITO IDE U TERETANU

Žanamari: 'Zadnjih sedam mjeseci je naša veza baš jako intenzivna'

23.03.2022.
u 14:04

Pjevačica Žanamari Perčić progovorila je o svojoj ljubavi prema teretani, ali i o odnosu sa suprugom, producentom i redateljem spotova Marijem Perčićem

Pjevačica Žanamari Perčić (40) u posljednje vrijeme stalno objavljuje fotografije i snimke iz teretane, a sad je progovorila o svojoj ljubavi prema teretani, ali i o odnosu sa suprugom, producentom i redateljem spotova Marijem Perčićem. 

- Držite blizu sebe ljude koji vas motiviraju da budete bolja verzija sebe iako vas vole i u najgorem izdanju – poručila je Žanamari u intervjuu za portal Net.hr.  
Prisjetila se i trenutka kada je s 15 godina prvi put ušla u teretanu, a ljubav prema vježbanju nije došla odmah već 'dolazila i odlazila'. Zapostavljala je trening zbog raznih životnih obveza, a sada redovito vježba.

- Zadnjih sedam mjeseci je naša 'veza' baš jako intenzivna. Viđamo se svaki dan, čini me sretnijom, mirnijom, zdravijom, snažnijom i samouvjerenijom. Idealna veza, zar ne? - našalila se. Dodaje i da joj je jesti proteine gušt. 

- Pašu mi i tijelo mi ih voli. Na mnoge namirnice mi se tijelo pobuni. Ali eto žongliram s onima koje mogu jesti. Cheat hrana mi ne odgovara i od slatkog i pizze, na primjer, mi je fizički muka. Ne mogu doći sebi po par sati od takvog obroka, ali svejedno pojedem i to kad god ne stignem skuhati nešto konkretno - objašnjava. Osvrnula se i na neke tračeve s početaka svoje veze s Marijem, s kojim danas ima i kćerkicu Gabrielu. 

- Sjećam se da su nam predviđali 6 mjeseci maksimalno! Iskrenost, lojalnost, zajednički napredak i podrška su neizostavni, a to sve nekako dođe prirodno kad voliš. Ego je besmislen i garantira nesreću i negativne emocije. Njega ostavljam pred vratima kad ulazim u nečije srce – kaže o odnosu koji su 2014. godine okrunili brakom. 

Inače, Žanamari i Mario upoznali su se na snimanju jednog njezinog spota u kojem je on glumio. Par se vjenčao na prvu godišnjicu svoje veze, a Gabrielu su dobili 2015. godine. Žanamari o temi vježbanja često piše te ističe stvari koje njoj odgovaraju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije