KRALJEVSKA PRAVILA

Zašto Kate nije skinula kaput na ručku, razlog je pomalo besmislen

Foto: Ian Vogler/Press Association/PIXSELL
1/4
04.02.2018.
u 11:35

Žene britanske kraljevske obitelji imaju neka pravila kojih se moraju pridržavati

Vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton sa suprugom Williamom bila je u posjeti norveškoj kraljevskoj obitelji. Inače, putovanje u Skandinaviju, gdje su proveli četiri dana, bilo je zadnje putovanje prije poroda. 

Kate je na ručku s kraljevskom obitelji, kao i prilikom posjeta jednoj školi odabrala dugački kaput Dolce & Gabbana s dvostrukim kopčanjem. Ono što je privuklo pozornost javnosti je taj što je cijelo vrijeme taj kaput imala na sebi.

Koji je razlog zašto Kate nije tom prilikom skinula kaput? Odgovor je pomalo besmislen. Zato što se to u kraljevskoj obitelji smatra neprikladnim i to dok su kamere uključene.

Naime, žene iz britanske kraljevske obitelji skidaju kapute kada se kamere isključe, piše news.com. Među još nekim pravilima su lak za nokte koji ne smije biti u boji, nema profila na društvenim mrežama i može se nositi samo kraljevski nakit.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije