ZAPEČATILA POREZNA

Zatvoren klub u kojem tulumare Tedeschi i Milanović

Božićni party u Pepermintu, glazbu puštao Emil Tedeschi
Foto: Borna Filić/PIXSELL
02.01.2014.
u 10:45

Klub će pak opet biti otvoren ovog petka 3. siječnja. Neiskorištene ulaznice za doček Nove mogu se vratiti u KIC-u u Preradovićevoj

Zagrebački klub Pepermint zatvoren je, a otkazan je i doček Nove godine.

- Na žalost klub Pepermint neće raditi ovaj vikend. Ispričavamo se stalnim posjetiteljima zbog nemogućnosti posjeta klubu. Još jednom isprika svima zbog mogućih neugodnosti proizašlih iz nastale situacije, stoji u obavijesti na Facebook stranici Peperminta od 27. prosinca. Klub je, doznajemo, zapečatila Porezna uprava.

Klub će pak opet biti otvoren ovog petka 3. siječnja. Neiskorištene ulaznice za doček Nove mogu se vratiti u KIC-u u Preradovićevoj.

Peprmint je ovih dana često po medijma. Marko Šubat (31) nakon izlaska na Badnjak u Pepermint završio je na Rebru s frakturom lubanje i izlijevom krvi u mozak. Tvrdi kako su ga pretukli zaštitari kluba. O sigurnosti se u Pepermintu brine tvrtka Alpha Event Security no oni poriču napad.

Iz kluba Pepermint kažu kako su čuli za neki slučaj da su se tu večer potukla dva društva koja su čekala u redu na ulaz.

– Navodno je neki dečko pokušavao ući preko reda i netko je iz tog reda reagirao. No, to se dogodilo na ulici, a ne u klubu – kazala je Zelda Bećirević iz Peperminta.

Ranije na Badnjak održan je Božićni party s Emilom Tedeschijem za DJ pultom i premijerom Zoranom Milanovićem na plesnom podiju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije