STARI LAV se vratio!

Željko Samardžić objavio novi album pod nazivom 'Mila'

26.07.2017.
u 10:42

Legenda pop glazbe, rođeni Mostarac Željko Samardžić objavio je dugo očekivani album "Mila".

Na albumu se nalaze pjesme: Mila, Oči tvoje, Baš šteta, Javi se, Dajem ti sve, A gdje si bila ti, Nisi ti za male stvari, Što si tako luda za mnom, Promaja, Stara igračka, Ljubavna priča, Uzmi prvi let, Pivo je naše more, Zrno ljubavi i Ja idem dalje.

Pjesme možete preslušati na službenoj web stranici Željka Samardžića: zeljkosamardzic.com

Podsjetimo, u nedavnom intervjuu za portal Grude.com Samardžić je kazao kako je ovaj album, prema reakcijama onih koji su preslušali pjesme, najbolji do sada.

Dugo sam pripremao sve ovo i ništa nisam prepuštao slučaju. Definitivno je produkcijski veliki pomak napravljen iz razloga što su sve pjesme odsvirane na "živim instrumentima", a miks i mastering su rađeni u Los Andjelesu. Fab Grossi i Peter Doell su neka od zvučnih imena na albumu koji će se zvati po pjesmi koja će se prva zavrtjeti "Mila". Zaista je puno vrsnih glazbenika prošlo kroz moj studio i uz producentsku palicu Miroslava Stolice doprinijelo da sve zvuči kako sam samo mogao poželjeti. Čuti ćete i malo drugačijeg mene u interpretativnom smislu... ali i mnogo dobre glazbe što je možda i glavna karakteristika novog izdanja. Marina, Futa, Braja, Bobe, Romario, Kamba, Čeda, YF... su neki od autora tekstova i kompozicija. Jedva čekam čuti napokon i mišljenje moje publike. Nadam se da će zavoljeti Milu i ostale, kao sto sam i ja, kazao je za portal Grude.com prije nepunih mjesec dana  jedan od najboljih pop pjevača u regiji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije