Rozga:

Život sa Stjepanom je prekrasan

Jelena Rozga i Stjepan Hauser
Foto: Instagram
08.03.2016.
u 16:35

Ljubav Jelene Rozge i Stjepana Hausera, čini se, svakim je danom sve jača. Jelena je pokazala kako joj ne smeta ni razdvojenost, koja je u posljednje vrijeme česta zbog Stjepanovih koncertnih obaveza, ali ni brojne obožavateljice njezina zaručnika, člana slavnih 2Cellos. 

Brojni svjetski mediji ovih su dana objavili snimku na kojoj se vidi kako je na jednom od nastupa violončelističkog dvojca na američkoj turneji iz publike iskočila lijepa obožavateljica u uskoj haljini i bacila se pravo na Stjepana Hausera, a zatim ga i poljubila. Mnoge bi djevojke na to vjerojatno poludjele, ali ne i Rozga, ona im je na svoj način odgovorila, prenosi Vecernji.hr

Na svom je Instagram profilu objavila fotografiju koja kao da je izašla iz nekog romantičnog filma. Na njoj su Jelena i Stjepan zagrljeni, u naručju im je pas, a ispod fotografije piše: “Život je prekrasan!” Njihov prekrasni život, očigledno, ne mogu pokvariti ni zaljubljene obožavateljice širom svijeta. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije