OMILJENA PJEVAČICA

Znate li tko je ova preslatka djevojčica? Danas je jedna od najpoznatijih, a mnogima i najzgodnijih Hrvatica

29.12.2021.
u 14:12

Nedavno je Nina Badrić u Beogradu održala održala zajednički koncert s Vladom Georgijevim, a sada se sprema i za doček 2022. godine u Brčkom u Bosni i Hercegovini na glavnom gradskom trgu.

Pjevačica Nina Badrić (49) svoje je obožavatelje počastila fotografijom iz davne prošlosti. Naime, Nina je na svom Instagramu podijelila fotografiju na kojoj pozira kao djevojčica s nekoliko vršnjakinja. Odjevena u bijelu košuljicu i plavu suknju Nina je bila jedna od najveselijih članica ove vesele ekipe.  

- Živjeli - napisala je Nina u opisu fotografije koja je pomalo zbunila njezine pratitelje. "Koja si ti ovdje?", upitala ju je jedna od pratiteljica. "Nina je u plavoj suknjici", odgovorila joj je ubrzo druga. "Preslatka si", nadovezala se jedna od Nininih pratiteljica na Instagramu. 

Inače, Nina je u posljednje vrijeme zaokupljena nastupima. Nedavno je u Beogradu održala održala zajednički koncert s Vladom Georgijevim, a sada se sprema i za doček 2022. godine u Brčkom u Bosni i Hercegovini na glavnom gradskom trgu. U intervjuu koji je nedavno dala za Ekran Nina je progovorila i o životnim promjenama na koje se odvažila tijekom pandemije.  
- Potpuno sam promijenila svoje navike. Život bez stresa u mome poslu nevjerojatno mi je godio. Okrenula sam sve naglavačke. Samu sebe iznenadila sam koliko sam toga promijenila u svome životu. Ova pauza me je resetirala potpuno. I duhovno i mentalno i fizički. Iskoristila sam je maksimalno za sebe i osjećam se super. Moja svakodnevica je mir. Živim zaista jednim normalnim mirnim životom i stvorila sam sebi svoju sigurnu oazu prepunu dobrih ljudi - kazala nam je glazbenica. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije