HVALJENA GLUMICA

Zrinka Cvitešić (41) iskreno progovorila što joj je najviše pomoglo u pandemiji

05.04.2021.
u 20:54

Hrvatska hvaljena glumica Zrinka Cvitešić (41) zasjala je u novoj predstavi redatelja Branka Ivande "Kad svijeće dogore" prema drami Sándora Máraija u ulozi fatalne Kristzine, a na sceni su joj se pridružili i glumci Siniša Popović te Goran Grgić. Osim što je za InMagazin progovorila o glumi, Zrinka je odala kako joj je pandemija bila i svojevrsni prisilni odmor jer je prije toga jako puno radila i nije se znala odmoriti.

Problemi s koronavirusom natjerali su je, baš kao i mnoge druge, da uspori...da, kako je sama rekla, sjedne i pojede obrok za stolom umjesto brzinski trčeći s jedne obveze na drugu. A odala je i što joj je u ovim neobičnim vremenima najviše pomoglo: - Ono što sam već prije naučila je da treba živjeti ovdje i sada, ne jučer i ne razmišljati o tome što će biti sutra.-kazala je i dodala da treba biti u trenutku.

Glumica je nedavno uz Tima Robbinsa dobila jednu od glavnih uloga u američkoj seriji "The Power", gdje će glumiti Tatianu Moskalev, bivšu prvu damu Moldavije, Zrinka, skromna kakva jest, nije željela govoriti o svojim uspjesima kako ne bi zasjenila ostale kolege u kazalištu. Inače, prošlog mjeseca nakon što je preminuo otac njezinog partnera Nike Kranjčara, legendarni trener Zlatko Cico Kranjčar, nije se vratila u London gdje inače živi s bivšim nogometašem već se posvetila obvezama u kazalištu i novoj predstavi. Iako su zajedno sedam godina, Zrinka i Niko jako drže do svoje privatnosti i svoju ljubav nikada nisu htjeli medijski eksponirati. Niko se u Zrinku zaljubio u Londonu nedugo nakon što je ona prekinula vezu s glazbenikom Hrvojem Rupčićem. On je tada igrao za londonski klub Queens Park Rangers, a talentirana Karlovčanka ostvarivala je svoj san na West Endu u mjuziklu “Once”. Njihova romansa razotkrivena je na dodjeli najprestižnije britanske kazališne nagrade “Laurence Olivier Award” kada je Zrinka trijumfirala u kategoriji najbolje glumice u mjuziklu. Taj nevjerojatan uspjeh proslavila je u Londonu s obitelji, a iako je Niko izbjegavao crveni tepih, te večeri zaljubljeni par, prepuštajući se zagrljajima i poljupcima u hodniku, bio je uvjeren kako ih nitko ne vidi, no prevarili su se i tada su prvi put snimljeni zajedno. Iako su u vezi bili samo nekoliko mjeseci, već tada su živjeli zajedno, a njihovim prijateljima to je bio najbolji znak da su oboje ludo zaljubljeni i stvoreni jedno za drugo. Zato Niko nije dugo čekao i ubrzo je upoznao svoje roditelje Elviru i Zlatka sa svojom novom odabranicom koja ih je već na prvu oduševila, a roditelji Kranjčar bili su presretni što je njihov sin nakon razvoda od Simone Fistrić opet sretan i zaljubljen.

Niko je poznat kao osoba koja zazire od publiciteta i na pitanja o svom privatnom životu gotovo nikada ne odgovara, a fotografi nisu uspjeli snimiti ni njegov prvi bračni poljubac sa Simonom s kojom je nakon dugogodišnje veze stupio u brak u rujnu 2008. godine. Zato su iznenađenje bile fotografije Zrinke i Nike snimljene u zračnoj luci u Zagrebu, samo mjesec dana nakon otkrivanja njihove romanse, a na kojima par izmjenjuje nježnosti. U intervjuu koji je dala za Večernji list u prosincu 2014. godine, Zrinka je bila škrta na riječima o ljubavi. Na pitanje “kako ljubav”, samo je kratko odgovorila: – Izvrsno!
 

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije