Ljubav cvate

Zvijezda akcijskih filmova snimljen s 38 godina mlađom zaručnicom koja neobično nalikuje njegovoj kćeri

06.06.2021.
u 17:39

Američki paparazzi proteklih su dana snimili zvijezdu akcijski filmova Dolpha Lundgrena (63) koji se prošle godine zaručio se s 38 godina mlađom trenericom Emmom Krokdal (25). Par je šetao gradom, no kad su uočili fotografe, krenuli su prema automobilu jer i inače nastoje izbjeći poglede javnosti. Neki tvrde da je to i stiga što su u trenutku objave zaruka društvene mreže preplavile šale o tome kako Emma nevjerojatno nalikuje na njegovu kći Idi.

Dolph je bio dva puta oženjen. S prvom suprugom Peri Momm bio je u braku samo od 1991. do 1992 godine, a druga žena bila mu je modna dizajnerica Anette Qviberg, od koje se razveo 2011. nakon 17 godina braka i dobili su kćeri Idu i Gretu. Na zarukama su mu, doduše, čestitali brojni prijatelji. "Nešto vrlo posebno dogodilo se ovdje u Švedskoj", napisao je Lundgren tada, a među brojnim čestitarima prvi se našao Sylvester Stallone, koji mu je napisao: "Čestitam, dobri moj prijatelju. Ti si najbolji." Inače, iako je mnogima prvenstveno poznat kao snagator i zvijezda akcijskih hit filmova, on je a završio je studij kemijskog inženjerstva i tehnologije te je vrsni majstor borilačkih vještina koje su ga proslavile. Osim glumom bavi se i režiranjem filmova, ", a sljedeće bi ga godine trebali gledati kao kralja Nereusa u filma "Aquaman 2".
 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije