CLAIRE HOLT

Zvijezda 'Vampirskih dnevnika' s fanovima na Instagramu podijelila svoju bol

Instagram
06.03.2018.
u 21:42

Claire je čekala dijete sa zaručnikom Andrewom Joblonom, a fotografiju je objavila kako bi ohrabrila druge da govore o takvim stvarima, kako bi lakše prebrodili bol.

Australska glumica Claire Holt (29), našim gledateljima najpoznatija po ulozi Rebecce u seriji "Vampirski dnevnici" podijelila je na Instagramu tužnu vijest. Glumica je objavila fotografiju iz bolnice, te napisala kako je imala spontani pobačaj. 

Claire je čekala dijete sa zaručnikom Andrewom Joblonom, a fotografiju je objavila kako bi ohrabrila druge da govore o takvim stvarima, kako bi lakše prebrodili bol.

Foto: Instagram/Wanda Nara

- Ovu sam fotografiju napravila prije 10 dana dok sam čekala operaciju nakon što je srce moje bebe prestalo kucati. Poslala sam je zaručniku koji je bio u čekaonici, kako bih mu kazala da sam u redu. Nisam bila u redu - napisala je Claire pokraj fotografije na kojoj je u bolničkoj odjeći s podignutim palcem.

Glumica je dodala kako se nikad nije osjećala tako loše i da ju je bilo strah objaviti javno takvu privatnu stvar, no jednostavno je morala.

- Našla sam udrugu žena koje dijele isto iskustvo. Zašto bi pobačaj trebao biti tabu tema? Zbog čega bi to trebalo biti drukčije od smrti voljene osobe - zapitala se Claire i još jednom dodala kako je bito otvoriti se ljudima, a ne držati bol u sebi. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije