TRAGEDIJA

Sina ubila struja iz tuš-baterije u kadi, otac umalo stradao od udara

grom, zagreb (1)
Davor Puklavec/PIXSELL
15.06.2011.
u 09:38

Neispravne instalacije i kratak spoj u bojleru uzrok su nesretnog slučaja u kojem je poginuo Goran Marčetić

Goran Marčetić (47) iz Petrova kod Prijedora kupao se u kadi i smrtno stradao od strujnog udara. Neispravne instalacije i kratak spoj u bojleru najvjerojatnije su uzrok ovog nesretnog slučaja. Mrtvog ga je zatekao otac Slobodan, kojega je probudilo zvuk vode iz kupaonice.

- Povikao sam nekoliko puta Gorane, Gorane... ali on se nije javljao. Otvorio sam vrata kupaonice i vidio ga kako leži u kadi bez znakova života. U rukama je držao tuš-bateriju koju sam zgrabio, ali me je struja odbacila. Pao sam i istrčao u hodnik pa isključio struju. Uđem ponovno u kupaonicu, uzmem ga drmati nadajući se da će doći sebi. Zvao sam ga iz sveg glasa, ali već je bio mrtav - kaže suznih očiju Goranov otac. U pomoć su priskločili i susjedi koji su jedino mogli izvukli nepomična čovjeka teškog više od 110 kilograma. Susjedi o njima imaju samo riječi hvale i navode kako je sreća u nesreći da je starac uspio preživjeti. Strujni udar probio mu je kožu na podlaktici lijeve ruke u kojoj je držao tuš-bateriju i izravno udario u srce. Otac ga je, kako kaže, zatekao potpuno suhog, što ukazuje da se nije stigao ni pokvasiti.

-Dan prije sam se kupao i nije se ništa osjećalo. Eto sreće da je mene struja ubila da ne doživjeh ovo - tužno će otac pitajući se zašto Goran nije isključio stari bojler prije nego što je ušao u kupaonicu. Njih dvojica su živjeli sami. Bavili se poljoprivredom i od toga skromno živjeli.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije