NOGOMET

Široki i Borac ispali iz Europske lige, Zrinjski čeka Odense

Zrinjski
Stojan Lasić
23.07.2010.
u 07:47

Mostarski Zrinjski domogao se 3. pretkola. Plemići su u San Marinu sa 9:2 protiv Tre Penea potvrdili pobjedu u prvom susretu od 4:1

Nogometaši Širokog Brijega oprostili su se od daljnjeg natjecanja u Europskoj ligi. Nakon neriješenog rezultata s bečkom Austrijom - 2:2 u prvome okršaju, na Pecari su izgubili sa 1:0.

Mostarski Zrinjski domogao se 3. pretkola. Plemići su u San Marinu sa 9:2 protiv Tre Penea potvrdili pobjedu u prvom susretu od 4:1. Žižović je postigao hat-trick golovima u 10., 55. i 69. minuti, dok je Zadro bio strijelac dva gola - u 53. i 65. minuti. Pobjedi su doprinijeli i Selimović (3'), Sušić (7'), Dragičević (26') i Šunjić (87'). Protivnik Zrinjskog u 3. pretkolu bit će ekipa danskog Odensea. Prve utakmice 3. pretkola Europske lige na programu su 29. srpnja, a uzvrati 5. augusta.

Banjalučki Borac je pred svojim navijačima odigrao 1:1 sa švicarskom Lausannom, što je bilo nedovoljno, s obzirom na poraz od 1:0 u prvom susretu.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?