PRIPREME

Širokobriježani bi u Tursku – ali kako?

siroki
Tomislav Milićević
06.02.2012.
u 18:00

Širokobriježani planiraju odlazak na drugi dio priprema u Tursku, ali zbog visokoga snijega nisu sigurni ni kuda ni kada ni kako se prebaciti do zračne luke u Grazu

Nakon otkazivanja tradicionalnoga turnira Gojka Šuška, nogometaši Širokoga Brijega nastavljaju treninzima u skladu s mogućnostima koje imaju. U nedjelju su nizali kilometre očišćenim gradskim i prigradskim ulicama, a u ponedjeljak radili u dvorani. Nedostajali su kapetan Dalibor Šilić, vratar Nikola Marić te vezni igrač Ante Serdarušić, koji se nisu uspjeli probiti kroz snijeg iz Mostara i Tomislavgrada:

-Nisam ni išao iz Širokoga kući, jer put je potpuno neprohodan, ali zato barem mogu prisustvovati treninzima, rekao nam je Vrgorčanin Mateo Roskam.

Širokobriježani planiraju odlazak na drugi dio priprema u Tursku, ali zbog visokoga snijega nisu sigurni ni kuda ni kada ni kako se prebaciti do zračne luke u Grazu, odakle bi trebali poletjeti za Antalyju. Autobusi ne mogu voziti do susjedne Hrvatske i dalje, pa u klubu razmatraju mogućnost prebacivanja 30 ljudi i potrebite prtljage (igrači, stručni stožer, vodstvo) do Splita terenskim vozilima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije