Neugodnost

Skandal u školi! USKOK istražuje mlade dinamovce

'11.08.2009., Zagreb - Bivsi nogometas Igor Cvitanovic vodi Dinamovu djecju skolu nogometa.  Photo: Luka Klun/Vecernji list'
'Luka Klun/Vecernji list'
08.11.2011.
u 08:27

Zoran Mamić u jutarnjim je satima u pratnji dvojice policajaca došao u prostorije USKOK-a! No Mamić nije osumnjičen za bilo koje djelo, nego je na saslušanje došao samo po funkciji šefa struke u Dinamu

Naime, cijeli je neugodan slučaj pokrenut zbog navodnog maloljetničkog zlostavljanja na Facebooku! Igrači iz Dinamove omladinske škole slali su neprimjerene poruke nekim djevojkama (ili djevojčicama), od kojih je jedna ili više njih to odlučila prijaviti.

– U interesu istrage policija nam je zabranila komentiranje slučaja u javnosti – jedino je prenio šef Dinamove škole Romeo Jozak, dakako upućen u zbivanja.

Kako USKOK vodi cijelu priču, nameće se zaključak da su trojica ili više dinamovaca osumnjičeni za udruživanje (USKOK se bavi organiziranim kriminalom), a o njihovoj dobi ovisi i visina eventualne kazne budu li optuženi.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?