SUICID

Skočio s prozora toaleta na četvrtom katu Urološkog odjela

prozor
VL FOTO
10.10.2010.
u 08:57

Dežurni liječnik na Urološkom odjelu kaže kako pacijent nije odavao nikakve simptome koji su mogli ukazati da će se ubiti

Sedamdesetjednogodišnji pacijent P. B. jučer je počinio samoubojstvo skočivši s prozora Urološkog odjela Županijske bolnice u Bihaću na kojem se već dulje liječio. Ovaj tragičan događaj šokirao je medicinsko osoblje i pacijente ovoga odjela koji kažu kako P. B. svojim ponašanjem niti jednoga trenutka nije odavao namjeru da bi si mogao oduzeti život. Što je ovog sedamdesetjednogodišnjeg pacijenta iz Cazina natjeralo da u rano jutro napusti bolničku sobu i skokom s prozora toaleta na parkiralište si prikrati život, medicinsko osoblje a niti pacijenti Urološkoga odjela nisu znali reći.

Dežurni liječnik na Urološkom odjelu Županijske bolnice dr. Omer Mahmić kazao je kako pacijent tijekom svoga boravka na odjelu nije odavao nikakve simptome koji su mogli ukazati na ovaj čin. Zlatko Dizdarević, jedan od pacijenata koji se s P. B. na ovome odjelu liječio ležeći u istoj bolesničkoj sobi, izjavio je kako ga je dan ranije posjetila obitelj i da se sasvim normalno ponašao i nije se dalo ništa naslutiti. Nitko se ovome ne bi nadao. Dodaje da nitko od pacijenata nije čuo kada je napustio bolničku sobu.

Službenu informaciju o ovome nesretnome slučaju potražili smo u Ministarstvu unutarnjih poslova Unsko-sanske županije. Glasnogovornica Uprave policije Snežana Galić nam je jučer kazala kako su odmah nakon samoubojstva, očevid obavili službenici Odjela kriminalističke policije Prve policijske uprave Bihać. Motivi ovoga suicida nisu poznati niti policiji, a istraga je u tijeku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije