Suđenje godine

Sladoledarka prepilila i zabetonirala tijela dvojice partnera

policija
AFP/Pixsell
19.11.2012.
u 11:25

Austrijski mediji najavljuju početak "suđenja stoljeća" sladoledarki koji je ubila i izrezala tijela svoga supruga 2008. godine i novog partnera 2010. godine.

Austrijski mediji najavljuju početak "suđenja stoljeća" sladoledarki koji je ubila i izrezala tijela svoga supruga 2008. godine i novog partnera 2010. godine.

Tužitelji sumnjaju kako je Goidsargi Estibaliz Carranza Zabala nakon ubojstva pilom izrezala tijela Holgera Holza i Manfreda Hinterberga te je dijelove stavila u beton koji je zamiješala u podrumu svoje slastičarne u Beču.

"Princeza koja želi da je muškarac spasi"

Dijelovi tijela su potom slučajno otkriveni tijekom radova u lipnju 2011. godine. Žena sa španjolskim i meksičkim državljanstvom je pobjegla u Italiju koja ju je ubrzo izručila Austriji.

Kada je uhićena Carranza je bila dva mjeseca trudna s drugim muškarcem za kojeg se u ožujku udala u zatvoru. Beba se rodila u siječnju, no odmah je oduzeta ženi te je završila kod njezinih roditelja u Barceloni.

U psihijatrijskom izvješću izrađenom za sud stoji da je Carranza opasna te da se osjeća kao "princeza koja samo želi da je muškarac spasi". - Namjerava priznati djelo. Već je stručnjaku kojega je odredio sud rekla što je učinila, kao što je ispričala i talijanskim policajcima - kazao je jedan od odvjetnika obrane, Werner Tomanek.

 >>Preminula mlada majka koju je drogirani suprug zapalio

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?